Κατασκευή Ιστοσελίδων - Διαδικτυακών Εφαρμογών

Σχεδιασμός ιστοσελίδων - Κατασκευή ιστοσελίδων - Στατικές ιστοσελίδες - Δυναμικές ιστοσελίδες - CMS - Ηλεκτρονικά καταστήματα - Blogs - Ειδησεογραφικά - Portals - Booking systems

 

Η δημιουργία ενός site είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας επιχείρησης.

Ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο, με ένα site που θα σας αποσβέσει το κόστος της επένδυσης και θα πολλαπλασιάσει τις πωλήσεις σας και παράλληλα θα αυξήσει τα κέρδη σας.

Πριν από την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της ιστοσελίδας, λαμβάνουμε υπ’ όψιν τους παρακάτω σημαντικούς παράγοντες :

• Ανάλυση προωθητικών απαιτήσεων.

• Καθορισμός target group.

• Δημιουργία στρατηγικής πορείας διαφήμισης στο διαδίκτυο.

• Συνεχής παρακολούθηση και εποπτεία στόχευσης.


Με τη κρίση στο κόκκινο, σίγουρα θα χρειάζεστε μια αποτελεσματική ιστοσελίδα που να μπορεί να πουλάει στο διαδίκτυο και να σας κάνει γρήγορα γνωστούς.

Σήμερα δε φτάνει μόνο μια ιστοσελίδα - πρέπει να είναι αποτελεσματική και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμη από το μέσο χρήστη, μέσα από καταλόγους και μηχανές αναζήτησης.

Σκεφτείτε ότι η διαδικτυακή σας παρουσία, η ιστοσελίδα σας δηλαδή, θα είναι η 24ωρη βιτρίνα όπου θα έχει ο οποιοσδήποτε πρόσβαση. Για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα συμπληρωματικά με την κατασκευή της ιστοσελίδας παρέχουμε και υπηρεσίες βελτιστοποίησης (SEO) και διαδικτυακής διαφήμισης (Google Adwords) και ολοκληρωμένες προτάσεις για διαδικτυακό marketing και social media.

Τελευταία παγκόσμια νέα
Loading feeds...

Affordable Custom Logo Design

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση : Εκάβης 7 , Π. Φάληρο
Τ.Κ. 17564, Αθήνα
Τηλ. : 210 7600337

Συμπληρώστε το mail σας για να λαμβάνετε το Newsletter μας.