Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO

SEO - Διαφημίσεις Google - Διαφημίσεις στο δίκτυο του Google

 

SEO

Η σειρά κατάταξης ενός site στις μηχανές αναζήτησης είναι η πιο σημαντική και ζωτική παράμετρος για μια επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο. Η Concise Technologies με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, προσφέρει ρεαλιστικές και επιτεύξιμες λύσεις, πάντα μέσα στα όρια του budget κάθε καμπάνιας όπως:

• Εύρεση του επιθυμητού target group – Κατάρτιση και οριστικοποίηση πλάνου και χρονοδιαγράμματος.

• Αναδιάρθρωση του περιεχομένου του site καθώς και των εσωτερικών links με γνώμονα τις επιθυμητές λέξεις – κλειδιά.

• Καταχώρηση σε καταλόγους για την αύξηση των backlinks.

• Εβδομαδιαία - μηνιαία παρακολούθηση της προώθησης – αναλυτικές αναφορές (reports) πριν και μετά την καμπάνια.


Google adwords

Ένας άμεσος και γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site σας, φέρνοντας κόσμο ο οποίος ενδιαφέρεται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας είναι η διαφήμιση Google AdWords.

Στο σύστημα διαφημίσεων Google AdWords ορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θα εμφανίζεται η διαφήμιση και πληρώνετε μόνο όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας και επισκεφθούν το site σας, δίνοντας μερικά cents πχ 0,15 / κλικ.

Το πλεονέκτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο είναι ότι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κλικάρει την διαφήμισή σας και επισκέπτεται το site σας και όχι όταν απλά βλέπει τη διαφήμισή σας. Δεν πληρώνετε τίποτα σε περίπτωση που κάποιος δει την διαφήμιση αλλά δεν κάνει κλικ.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το ημερήσιο ποσό που πληρώνετε το ορίζετε αποκλειστικά και μόνο εσείς, ώστε να μη ξεπερνάτε το ημερήσιο διαφημιστικό σας budget.

Μπορεί να αναρωτηθείτε τι είναι τόσο δύσκολο και σημαντικό ώστε να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία να σας δημιουργήσει την διαφημιστική σας καμπάνια και δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας; Τι διαφορά έχει μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια που φτιάχτηκε από έναν επαγγελματία από μια ερασιτεχνική διαφημιστική καμπάνια;

Η απάντηση είναι απλή, μια επαγγελματικά σχεδιασμένη διαφημιστική καμπάνια, μπορεί να σας φέρει με το ίδιο διαφημιστικό budget:

• Πιο στοχευμένη επισκεψιμότητα - άρα και υψηλότερες πιθανότητες για πωλήσεις και αύξηση των κερδών.

• Χαμηλότερο κόστος ανά κλικ - άρα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα με το ίδιο ποσό.

• Καλύτερες θέσεις κατάταξης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης - άρα περισσότερα κλικ και μεγαλύτερο κύρος για την επιχείρησή σας.


Σημαντικό και άμεσο επακόλουθο λοιπόν μιας αποτελεσματικής καμπάνιας PPC (Pay Per Click) είναι η αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

Πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να αναλάβουν να σας στήσουν μια καμπάνια μέσα στο σύστημα του Google Adwords, αλλά πρέπει να προσέξετε την εξής σημαντική διαφορά. Δεν αναλαμβάνουμε να στήσουμε απλά μια διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords... Στη Concise Technologies στήνουμε επαγγελματικά και με συνέπεια τη διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Adwords, με βάση τα κριτήρια που προαναφέραμε (νέοι πελάτες-αύξηση κερδοφορίας) και σας υποστηρίζουμε διαρκώς σε κάθε διαφημιστική σας ενέργεια. Σεβόμαστε το διαφημιστικό σας budget, γνωρίζοντας πως ακόμα και αν γλυτώνετε μόνο €50 το μήνα, το ποσό αυτό μεταφράζεται σε €600 λιγότερα έξοδα ετησίως.

Τελευταία παγκόσμια νέα
Loading feeds...

Affordable Custom Logo Design

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση : Εκάβης 7 , Π. Φάληρο
Τ.Κ. 17564, Αθήνα
Τηλ. : 210 7600337

Συμπληρώστε το mail σας για να λαμβάνετε το Newsletter μας.