Εφαρμογές Λογισμικού - Desktop

Εμπορικές εφαρμογές - Βάσεις δεδομένων - Ανάπτυξη κατα παραγγελία εφαρμογών - Εφαρμογές οικονομικών αναλύσεων - ERP - Εφαρμογές απομακρυσμ. διαχείρισης

 

Τα λογισμικά συστήματα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς αντίστοιχους με τους ρυθμούς εξέλιξης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η ανάπτυξη λογισμικού για εμάς έπρεπε να απλοποιηθεί σαν διαδικασία, έτσι καταλήξαμε στην υιοθεσία μιας σταθερής και λογικής μεθοδολογίας, προκειμένου να παραχθούν αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Ορίζουμε λοιπόν ένα Κύκλο Ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια του οποίου εκτελούνται μεθοδικά και με καθορισμένη λογική σειρά, οι ενέργειες ανάπτυξης του λογισμικού.


Λογισμικό κατά Παραγγελία

Διαθέτουμε τεχνογνωσία στην ανάπτυξη custom εφαρμογών λογισμικού, που να ικανοποιούν αποκλειστικά τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Αν δεν θέλετε να συμβιβάζεστε με τα έτοιμα πακέτα λογισμικού και να προσαρμόζετε τον τρόπο εργασία σας με βάση την λειτουργικότητα των έτοιμων πακέτων λογισμικού, επικοινωνήστε μαζί μας για να αναπτύξουμε το δικό σας λογισμικό.


Είδη custom λογισμικού

H Concise Technologies δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς εξειδικευμένου (custom) λογισμικού: Σχεδιασμό και ανάπτυξη μικρών και μεγάλων βάσεων δεδομένων για καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων. Desktop εφαρμογές για PCs. Εφαρμογές τέτοιου τύπου μπορεί να είναι από ένα απλό πρόγραμμα εσόδων-εξόδων ως μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης πελατών (CRM), προμηθευτών, συνεργατών, προϊόντων, υπηρεσιών και ότι άλλο χρειάζεται η επιχείρησή σας. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αναφορές με συγκεντρωτικά/ στατιστικά δεδομένα, γραφικές παραστάσεις, δημιουργία backup, οδηγό εγκατάστασης και άλλες λειτουργίες και ευκολίες.

Web based εφαρμογές. Η λειτουργικότητα και οι δυνατότητες που έχουν οι desktop εφαρμογές μπορεί να μεταφερθούν στο web.

Εφαρμογές για φορητές συσκευές PDAs, Pocket PCs με Windows Mobile, Android, iPhone.


Μεθοδολογία ανάπτυξης custom λογισμικού

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε σε κάθε έργο, περιγράφεται στα παρακάτω στάδια:

Στο στάδιο της ανάλυσης απαιτήσεων ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να καταγράψουμε τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του λογισμικού. Σε αυτό βοηθάει η συχνή επικοινωνία με τα στελέχη της επιχείρησής σας ώστε να γνωρίσουμε καλά τις εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησής και τον τρόπο εργασία σας.

Στο στάδιο του σχεδιασμού καθορίζουμε την αρχιτεκτονική και τις λειτουργίες του λογισμικού, όπως για παράδειγμα τη δομή των δεδομένων (βάση δεδομένων) και την εμφάνιση του λογισμικού (User Interface) και τα συζητάμε μαζί σας ώστε να διασφαλίσουμε ότι είστε σύμφωνος με το σχεδιασμό του λογισμικού.

Στο στάδιο της υλοποίησης αναπτύσσουμε το λογισμικό σε στάδια και με την χρήση δοκιμαστικών εκδόσεων (beta) σας παρουσιάζουμε την εξελικτική πορεία του λογισμικού, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πραγματική μορφή που παίρνει το λογισμικό και πάνω σε αυτή να επισημάνετε βελτιώσεις.

Στο τελικό στάδιο του ελέγχου γίνεται η εγκατάσταση του ολοκληρωμένου λογισμικού στην επιχείρησή σας και το λογισμικό εκτελείται σε δοκιμαστική λειτουργία για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλα δουλεύουν όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Τελευταία παγκόσμια νέα
Loading feeds...

Affordable Custom Logo Design

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση : Εκάβης 7 , Π. Φάληρο
Τ.Κ. 17564, Αθήνα
Τηλ. : 210 7600337

Συμπληρώστε το mail σας για να λαμβάνετε το Newsletter μας.